Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetés, szállítás

Fizetési módok 

FIGYELEM! 2019. június 1-től a számlák kiállítása távnyomtatással történik, azaz a csomagban vagy postai úton nyomtatott számlát nem küldünk, csak a vásárláskor megadott email címre, PDF formátumban.

Utánvét:
A csomag értéke és - amennyiben felszámításra került - a szállítási díj a küldemény átvételekor fizetendő a futárnak, készpénzben vagy bankkártyával.

Banki előre utalás:

A rendelés teljes összege a megadott bankszámla számra utalandó. Kérjük, a megrendelés könnyebb azonosítása érdekében az átutalás közlemény rovatában tüntesse fel a megrendelés azonosítóját. A küldeményt az összeg számlánkon történő jóváírása után azonnal átadjuk a szállítást végző futárszolgálatnak, amennyiben a jóváírás tárgynap 13 óráig megtörtént.

Banki adatok:

CH  Kft.
8000 Székesfehérvár, Farkasdi utca 25
Bank: Unicredit Bank
Bankszámla szám: 10918001-00000034-85850001

Online bankkártyás fizetés:

Webáruházunk részére az Unicredit Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az UniCredit Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya, illetve mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet. Áruházunkban a következő kártyatípusokkal fizethet: Mastercard, Visa, American Express, Electron, Maestro.
FIGYELEM! Változás a bankkártyás fizetésekkel kapcsolatban 2019. szeptember 14-től
Az erős ügyfélhitelesítés (Stong Customer Authentication, SCA) egy plusz biztonsági ellenőrző lépés a bankkártyás fizetések és az elektronikus fizetési műveletek során. Az erős ügyfélhitelesítés azt biztosítja, hogy bárhol is történik a vásárlás, illetve a bankolás, csak a kártya használatára jogosult személy, vagyis a kártyabirtokos hitelesíthesse a tranzakciót. 

Személyesen üzletünkben:

Személyes átvétel esetén üzletünkben (Luxury Nails szalon, Székesfehérvár, Gyümölcs utca 4-6.) készpénzzel fizethet.

Szállítási információk 

Választható szállítási módok:

 • Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal
 • Szállítás GLS csomagpontra
 • Személyes átvétel székesfehérvári üzletünkben

Fontos szállítási információk:

 • A szállítási határidő mindig az adott rendelés beérkezési idejének függvénye, átlagosan 1-3 munkanap, kivéve a kiemelt időszakokat (pl. akciós termékek és/vagy időszak miatt várható nagy érdeklődés), amikor a szállítási idő jelentősen meghosszabbodhat. A webáruházban feltüntetett árak és feltételek Magyarország területén leadott megrendelések és kiszállítások esetén érvényesek.
 • Ha a megrendelés státusza 'Lezárt', akkor megrendelése a következő munkanapon átvehető, vagy szállítja azt szerződött futárszolgálatunk. Ha a közölt szállítási idő nem megfelelő, kérjük, hogy ezt a visszaigazolás megküldésétől számított 24 órán belül jelezni szíveskedjék ügyfélszolgálatunkon, hogy kérésének megfelelően tudjuk azt módosítani.
 • Amennyiben a megrendelés nem érkezik meg Önhöz a várt időpontig, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy a problémát azonnal kezelhessük.

Szállítási költség:

 • Személyes átvétel: 0 Ft
 • GLS futárszolgálattal 14 990 Ft kosárértékig: Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal 1 590 Ft. A házhoz szállítás 14 990 Ft kosárérték felett INGYENES

Szállítás külföldi cím esetén:

 • A megadott szállítási idők, módok és összegek magyarországi, belföldi szállítások esetén érvényesek!
 • Külföldi szállítási cím esetén a rendelés beérkezését követően egyedileg számítjuk ki a szállítási díjat a csomag tömege és terjedelme alapján, majd azt email-ben visszaigazoljuk.
 • Ezen esetekben kizárólag banki előre utalásos fizetési mód választható, melynek részleteit visszaigazoló email-jében találja. Az összeg beérkezése után adjuk át csomagját a futárszolgálatnak.

FONTOS INFORMÁCIÓ KIEMELT IDŐSZAKOKBAN ÉRVÉNYES SZÁLLÍTÁSI IDŐVEL KAPCSOLATBAN!
Kiemelt, akciós időszakokban (pl. extra akciók, adventi hetek, Black Friday, stb.) a szállítási idő a beérkező megrendelések száma miatt jelentősen, akár 2-3 héttel is meghosszabbodhat. Munkatársaink mindent megtesznek a megrendelések mielőbbi kiszállítása érdekében, és szeretnénk mindenkit a lehető leggyorsabban kiszolgálni, de a hosszabbra nyúló szállítási idő miatt szíves türelmüket és megértésüket kérjük ezen időszakokban. A megrendelések státuszáról folyamatosan, automatikus email üzenetben tájékoztatjuk vásárlóinkat.

Keresés